Jalkahoitotuotteet

Jalkojen omahoito on tärkeä jalkojesi hyvinvoinnin kannalta. Hyvillä ja laadukkailla tuotteilla hoito on helppoa ja hoitolasta saat myös ohjausta hoitotuotteiden, sukkien ja kenkien valinnassa juuri sinun jalkojesi parhaaksi. 

Omahoitotuotteet

Laadukkaat jalkavoiteet, jalkakylpyaineet, sienikynsien hoitotuotteet, keventimet jne.

Suositut CCS-hoitotuotteet
Suositut CCS-hoitotuotteet
Laadukkaat Pedibaehr jalkojenhoito tuotteet
Laadukkaat Pedibaehr jalkojenhoito tuotteet
Sienikynsien hoitoon
Sienikynsien hoitoon

Sukat

Sukat ovat kotimaisia, laadukkaita ja edullisia. Materiaalit miellyttäviä jalalle ja huolehtivat jalkojesi hyvinvoinnista.

Merileväsukat

Erikoismateriaalin ansiosta sukat pitävät jalat kuivina ja hajuttomina. Merilevä huolehtii jaloista ja ylläpitää niiden kosteustasapainon. Tämä vähentää ihon halkeilua ja suojaa myös kovettumilta. 
Sukat ovat kärkisaumattomat ja soveltuvat erinomaisesti diabeetikoille.

Hopealankasukat

Hopeasukat hellivät jalkojasi, ne soveltuvat erinomaisesti diabeetikoille ja herkkäihoisille. Sukissa on verkkovarsi. Materiaalinsa ansiosta sukat vähentävät turvotusta ja hikoilua lisäksi ne ovat kesällä viileän ja talvella lämpimän tuntuiset. Sukissa on puhdasta hopeaa eli ne sopivat myös allergisille.  Sukkia on hopea-merinovillaisena ja hopea-puuvillaisena. Löytyy myös suuria kokoja.


Unisukka

Unisukka on 100% merinovillaa.  Varsi on kiristämätön. Lämmin ja pehmeä jalassa. Sopii niin yö kuin päivä käyttöön viluvarpaille. Erinomainen myös esim. vuode- potilaille ja vanhuksille.
Bambusukat

Bambu on erittäin imukykyinen materiaali, jonka ansiosta jalat pysyvät kuivina. Pehmeytensä ansiosta sukat soveltuvat erinomaisesti herkkä ihoisille. Sukat ovat kärkisaumattomat ja sukissa on verkkovarsi.


Tekninen sukka

Sukka joka saanut suuren suosio, käyttö mukavuudestaan niin työ- kuin vapaa-ajan sukkanakin. Sukka pysyy hyvin jalassa ja jalkapohjan osa on froteeneulosta. Sukka on myös  kärkisaumaton. Paksumman pohjan ansiosta sukka suojaa jalkapohjaa hiertymiltä ja hankauksilta.

Merinovilla sukat

Merinovilla on lämmin ja miellyttävä jalassa. Sukka sopii viluvarpaille ja hikoileville jaloille niin kesällä kuin talvellakin. Sukissa löytyy varretonta ja varrellista mallia. Sukka on myös kärkisaumaton.